Concerten

De nieuwe concert-reeks is bekend.

De kloosterhuis concerten zijn op zondagmiddagen, vanaf 16:00 uur en kosten 8 euro. Een drankje na afloop is inbegrepen.

U bent vanaf 15:30 uur welkom en kunt eventueel ons kleine museum bezoeken.

Of stuur ons een bericht.

______________________________________________________________________________________________

Yentl Flavour    26 november 2017    16:00 uur

Veel kleine muziekgezelschappen maken de keuze voor één genre, voor andere groepen is dat te beperkend. Yentl Flavour is zo’n groep. Jiddische zang, instrumentale klezmer, Iers en klassiek, het trio brengt het allemaal.

Melancholie, humor, klanken van liefde, geluk en wanhoop zorgen voor afwisseling in stijlen en sfeer bij het optreden van Yentl Flavour in Het Kloosterhuis op zondag 26 november 2017.

Ierse ballades, Jiddische melodieën, Spaans temperament, een Franse chanson en zeker ook eigen werk vormen, samen met een enkele instrumentaal nummer, bij dit optreden een geheel dat dient als raamwerk voor een verhaal dat zich ontrolt. Yentl Flavour speelt en zingt over de vele kanten van het leven.

Yentl Flavour bestaat uit drie muzikanten die uit verschillende tradities komen, maar in de loop van de vier jaar dat zij nu bestaan als trio, sterk naar elkaar toe zijn gegroeid.

Anna Maria Roos heeft een klassiek geschoolde stem en heeft naast Yentl Flavour een vast duo waarmee ze klassiek repertoire brengt.

Gitarist Allert van der Heijden speelt al zijn hele leven pop, folk en protestliederen. Hij heeft een opnamestudio en speelt bij theaterproducties.

Lizelore Molier is als violiste afgestudeerd aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag, speelde in meerdere Symfonieorkesten en heeft een eigen lespraktijk aan huis.

Het concert begint om 16 uur. Vanaf 15.30 uur is de kapel open en kunt u een bezoek brengen aan het kleine museum over het leven van de zusters die het klooster vroeger bewoonden.

Entree is € 8,-, inclusief een drankje na afloop. U kunt reserveren via info(at)hetkloosterhuis.nl

 

 

_______________________________________________________________________________________________

Concertprogramma Het Kloosterhuis 2017 – 2018

21 januari:          Trimoza

Jazz, Latijns-Amerikaans, Franse musette: trio op gitaar, accordeon en contrabas.

 

4 maart:               Ensemble Profondamente

Passieconcert: ‘Wie liegt die Stadt so wüste’ van Matthias Weckmann, uitgevoerd door sopraan, bas, viool, 3 viola da gamba’s en basso continuo.

 

De concerten beginnen om 16 uur, de kapel is om 15.30 uur open.

Kosten voor het concert, inclusief een drankje na afloop zijn € 8,-.

U kunt reserveren door ons een bericht te sturen.

Meer informatie op deze site.

 

 

_______________________________________________________________________________________________